En panerad grönsaksblandning och paneerbitar friterade i het olja för att uppnå en fyllig och krispig smak. Serveras med en frisk koriander- och myntasås
Sydbengalisk gryta, serveras i traditionell krämig sås med grön chili, kokos, russin och cashewnötter. Välj mellan kyckling, lamm eller scampi.
Klassisk bengalisk festrätt. Grillade lammracks tillagad med frisk ingefära, vitlök, spiskummin och färsk koriander.
Kryddig lammstek är en traditionell rätt från södra Bangladesh. Kött i tärningar tillagas med kryddor tills de är mjuka och rostas i en blandning av lök, kryddor och örter tills varje bit får en karamelliserad.
Serveras med stekta grönsaker, färskos och traditionell sås.
En drömkombination av tre tandoorirätter (Eldiga Zhal Murog, kryddiga Lamm haddi och syrliga Soresha scampi.)
Bengalisk rätt med grillad kryddig lammfilé, marinerad med vitlök, ingefära, mynta, timjan, chili och Muskots egna kryddblandning.
Gräddvit zucchini tillagad med champinioner och ost. Med smak av färsk ingefära, chili, vitlök och korriander. Serveras i krispigt friterat zucchiniskal med tillhörande traditionell currysås.
Saftiga Tofun och spenat i mild tomatbaserad currysås med smak av paprika, ingefära och vitlök.
Saftiga grönsaks bollar och grönsaker i currysås smak av ingefära, vitlök och lime.
Paneer Do Pyaza-receptet är en rik krämig Mughlai-rätt av mjuka tofukuber i en halvtorr sås gjord med lök,paprika kryddor, grädde och örter.
Mustig gryta med tomat, ingefära, vitlök och koriander. Serveras med säsongens grönsaker och fyra sorters linser.
De tjocka mjuka tafunkuberna marineras i en smakrik pestosås och grillas sedan med extra virgin olivolja. Serveras med stekta grönsaker och traditionell sås.
En Thali är en tallrik som består av flera olika rätter för att skapa en perfekt balanserad måltid. Det består av flera små kött och grönsaksrätter tillsammans med ris, bröd, chutney, även förrätt och efterrätt.
Tunt, ojdäst bröd som wokas i olja och därför får en fin, lätt sotad smak.
Paratha är ett klassiskt indiskt bröd som steks i stekpanna och penslas med smör.
Säsongsgrönsaker tillagade på traditionellt bengaliskt vis.
Hemgjord och fyllig saffranglass med krossade pistagenötter och kardemumma. toppad med pistagenötter och granatäppelkärnor.
Bengaliskt chokladbakverk med pistagenötter, mandel och kokos. Serveras med kolasås, färsk frukt och en skopa krämig glass.